Råstoffer

Levering og afhentning af råstoffer

Råstoffer

 

Hos Poul Schou A/S leverer vores kran-grabbiler forskellige typer af grus og sten, muldjord, samt andre råstoffer til private og erhvervskunder på Fyn. Vi har mange års erfaring inden for branchen og står altid klar til at hjælpe dig med professionel vejledning og gode råd.

Forventet leveringstid 1-5 dage. Levering lige til døren eller ind over hækken i lige linje, max 6 meter fra kantstenen. Vi leverer gerne længere ind og i højden med større kraner, kontakt os for en pris

Vi rådgiver ud fra et professionelt synspunkt, så du kan være tryg ved at handle ved os, da alle vores sten og grus produkter er de bedste på markedet. Vi udvælger dem hos vores leverandører, så du har vores garanti for, at det er de bedste og mest naturlige råstoffer, som du modtager. Vi står for valget af leverandøren, så vi kan sikre, at det sten og grus der bliver leveret, er den bedste kvalitet på markedet. Vi oplever stadigvæk, at der er stor forskel på kvalitet, så de leverandører vi udvælger, skal ligge i toppen af markedet for, at vi kan give dig det bedste produkt.

Nem bestilling og levering af materialer og råstoffer i sække

Via Sækken.dk leverer v alle former for grus, sten, muldjord, strandsand, knust beton og flis i sække med høj sikkerhed.

Fordelen ved sækken er, at det er nemt at opbevare dine råstoffer inden brug. Og praktisk, hvis du ikke skal bruge hele indholdet på én gang – det kan sagtens opbevares i en længere periode.

Uanset hvad dine behov for råstoffer måtte være, bestræber vi os altid på at efterkomme dine ønsker. Kun med de rigtige materialer er du sikret det bedste resultat.

Typer af råstoffer til levering

Grus og sand

Hos Poul Schou leverer vi forskellige typer grus og sten samt sand og andre råstoffer til private og erhvervskunder på Fyn. Vi har mange års erfaring inden for branchen og står altid klar til at hjælpe vores kunder med professionel vejledning og gode råd.

Vi udvælger altid de bedste produkter og naturlige råstoffer. På den måde sikrer vi, at du modtager de bedste produkter på markedet.

 

Stort udvalg af sand og grus

I vores udvalg af grus og sand finder du blandt andet:

 • Støbemix er en blanding af grus og sten. Anvendes til betonblanding og støbearbejde.
 • Vasket grus (0/3 mm og 0/4 mm) som også benævnes støbegrus eller betonsand. Sammen med cement og vand bruges vasket grus i beton. Denne glatte beton bruges ofte til at støbe betongulve eller bordplader
 • Stabilgrus (0/32 mm) anvendes ofte til opfyldning og afretning af underlag i indkørsler, gårdspladser, haveanlæg, gangstier etc. Der lægges et lag flisegrus / bundsikringsgrus (0/6 mm) som afretningslag ovenpå stabilgrus
 • Flisegrus / bundsikringsgrus (0/6 mm) anvendes som afretningslag / klaplag ovenpå stabilgrus, hvorpå fliserne lægges. Flisegrus har et højt ler indhold som giver gruset en høj bæreevne
 • Certificeret faldunderlagsgrus (0/5 mm) godkendt til legepladser af DTI 
 • Strandsand anvendes blandt andet til sandkasser i institutioner og hos private
 • Stenmel anvendes til små gangstier, petanquebaner etc.

Desuden leverer vi også knust beton, knust asfalt og knust blandet gods.

Muldjord

Muldjord anvendes til etablering af nye haveanlæg, bede og græsplæner.

Harpet muldjord

Harpet muldjord er en finere muldjord type, frasorteret sten og klumper, anvendes også til etablering af nye haveanlæg, bede og græsplæner.

Sten og granit

Hos Poul Schou A/S tilbyder vi levering af sten til forskellige formål på Fyn. Som professionel transportvirksomhed har vi i mange år specialiseret os i at levere forskellige råstoffer til både byggeri, virksomheder, erhverv, institutioner og private.

Stort udvalg af stentyper

De sten vi leverer fås i mange forskellige varianter med forskellige anvendelsesmuligheder. Blandt vores udvalg er:

 • Vekker/kirkegårdsten/perlesten 3/8 mm – anvendes på gangarealer
 • Ærtesten 8/16 mm – anvendes til støbning, samt på gangarealer, indkørsler og gårdspladser
 • Nøddesten 16/32 mm – anvendes til støbning samt dræn og lign.
 • Singels 22/65 mm – anvendes fx i bede

Vi leverer også et større udvalg af granitskærver.

Granit

Granitskærver anvendes til store flader på gårdspladser, indkørsler og stier, samt dækning af kanter og bede. En smuk, naturlig og levende overflade. Granitskærver fås i mange forskellige varianter. Oftest efterspørges:

 • Stenungsund
 • Norit (sort)
 • Diabas
 • Diabas (sort)

Klassificering af jord

Jord er ikke bare jord. Når du skal arrangere bortkørsel af jord, er det vigtigt at vide, om det er rent eller forurenet – og det er uanset om du er privatperson eller skal bortskaffe i erhvervsøjemed.

Hos Poul Schou tilbyder vi bortkørsel af både ren og forurenet jord for private og erhvervskunder i Odense og omegn. Vi tilbyder også at tage alt papirarbejdet i forbindelse med afklaring af om din jord er ren eller forurenet. Vores erfarne medarbejdere har mange års erfaring med området og derfor kan vi også tilbyde områdets mest professionelle opgravning og bortkørsel.

Hvordan ved du om din jord er ren eller forurenet?

Ved opgravning eller bortkørsel af jord skal det undersøges, om grunden er kortlagt som ren eller forurenet jord. På www.grundkortfyn.dk kan du undersøge, hvilken kategori din grund er kortlagt i:

 • Klik på knappen “prøv webkortet”
 • På fanen “søg” kan du indtaste din adresse.
 • På fanen “lag” klikker du på “jordforurening”.
 • Herefter vinges af ved “områdeklassificering”.

Er grunden farvet violet kan grunden være forurenet, hvorfor der skal tages en jordprøve. Hvis du lader os klare din bortkørsel af jord, så sørger vi naturligvis for alt papirarbejdet i forbindelse med prøvetagning. Endvidere sørger vi for at deponere både ren og forurenet jord korrekt og i henhold til gældende lovgivning.

Meget mere end sten og grus

Vi kan meget mere end at rådgive og leverer råstoffer.

Hos Poul Schou kan du leje mange forskellige størrelser af affaldscontainere som vi selvfølgelig kommer og tømmer når det passer Jer.

Kontakt os for at høre mere om affaldsløsninger.