Levering af affaldscontainere og råstoffer

Levering og afhentning af råstoffer

Vi både bringer og henter enhver type af råstoffer du måtte have
brug for og vi rådgiver dig gerne i valget af materiale

Indhent tilbudBestil tømning

Råstoffer

Hos Poul Schou A/S leverer vores kran-grabbiler forskellige typer af grus og sten, muldjord, samt andre råstoffer til private og erhvervskunder på Fyn. Vi har mange års erfaring inden for branchen og står altid klar til at hjælpe dig med professionel vejledning og gode råd.

Vi rådgiver ud fra et professionelt synspunkt, så du kan være tryg ved at handle ved os, da alle vores sten og grus produkter er de bedste på markedet. Vi udvælger dem hos vores leverandører, så du har vores garanti for, at det er de bedste og mest naturlige råstoffer, som du modtager. Vi står for valget af leverandøren, så vi kan sikre, at det sten og grus der bliver leveret, er den bedste kvalitet på markedet. Vi oplever stadigvæk, at der er stor forskel på kvalitet, så de leverandører vi udvælger, skal ligge i toppen af markedet for, at vi kan give dig det bedste produkt.

Typer af råstoffer til levering

Grus og sand

Hos Poul Schou leverer vi forskellige typer grus og sten samt sand og andre råstoffer til private og erhvervskunder på Fyn. Vi har mange års erfaring inden for branchen og står altid klar til at hjælpe vores kunder med professionel vejledning og gode råd.

Vi udvælger altid de bedste produkter og naturlige råstoffer. På den måde sikrer vi, at du modtager de bedste produkter på markedet.

Stort udvalg af sand & grus

I vores udvalg af grus og sand finder du blandt andet:

 • Støbemix er en blanding af grus og sten. Anvendes til betonblanding og støbearbejde.
 • vasket grus som også benævnes støbegrus eller betonsand. Sammen med cement og vand bruges vasket grus i beton. Denne glatte beton bruges ofte til at støbe betongulve eller bordplader
 • Anvendes ofte til opfyldning og afretning under belægning.
 • Stabilgrus anvendes ofte som fast underlag i indkørsler, gårdspladser, haveanlæg, gangstier etc. Stabilgrus giver et hårdt og fast underlag.
 • Certificeret faldunderlagsgrus godkendt til legepladser af DTI.
 • Strandsand anvendes blandt andet til sandkasser i institutioner og hos private.
 • Stenmel anvendes til små gangstier, petanquebaner etc.
 • Vasket grus – Benævnes også som støbegrus og betonsand

Desuden leverer vi også knust beton, knust asfalt og knust blandet gods.

Muldjord

Muldjord anvendes til etablering af nye haveanlæg, bede og græsplæner.

Harpet muldjord

Harpet muldjord er en finere muldjord type, frasorteret sten og klumper, anvendes også til etablering af nye haveanlæg, bede og græsplæner.

Sten og granit

Hos Poul Schou A/S tilbyder vi levering af sten til forskellige formål på Fyn. Som professionel transportvirksomhed har vi i mange år specialiseret os i at levere forskellige råstoffer til både byggeri, virksomheder, erhverv, institutioner og private.

Stort udvalg af stentyper

De sten vi leverer fås i mange forskellige varianter med forskellige anvendelsesmuligheder. Blandt vores udvalg er:

 • Vekker/kirkegårdsten/perlesten 3/8 mm –  Anvendes på gangarealer og som certificeret faldunderlagsgrus.
 • Æresten/perlesten 8/16 mm – Anvendes til støbning, samt på gangarealer, indkørsler og gårdspladser.
 • Nøddesten 16/32mm – Anvendes til støbning samt dræn og lign.
 • Singels 22/64 mm – Anvendes f.eks. i bede.

Vi leverer også et større udvalg af granitskærver.

Granit

Granitskærver anvendes til store flader på gårdspladser, indkørsler og stier, samt dækning af kanter og bede. En smuk, naturlig og levende overflade. Granitskærver fås i mange forskellige varianter. Oftest efterspørges:

 • Stenungsund
 • Norit (sort)
 • Diabas
 • Diabas (sort)

Klassificering af jord

 

Jord er ikke bare jord. Når du skal arrangere bortkørsel af jord, er det vigtigt at vide, om det er rent eller forurenet – og det er uanset om du er privatperson eller skal bortskaffe i erhvervsøjemed.

Hos Poul Schou tilbyder vi bortkørsel af både ren og forurenet jord for private og erhvervskunder i Odense og omegn. Vi tilbyder også at tage alt papirarbejdet i forbindelse med afklaring af om din jord er ren eller forurenet. Vores erfarne medarbejdere har mange års erfaring med området og derfor kan vi også tilbyde områdets mest professionelle opgravning og bortkørsel.

Hvordan ved du om din jord er ren eller forurenet?

Ved opgravning eller bortkørsel af jord skal det undersøges, om grunden er kortlagt som ren eller forurenet jord. På www.grundkortfyn.dk kan du undersøge, hvilken kategori din grund er kortlagt i:

 • Klik på knappen “prøv webkortet”
 • På fanen “søg” kan du indtaste din adresse.
 • På fanen “lag” klikker du på “jordforurening”
 • herefter vinges af ved “områdeklassificering”

Er grunden farvet violet kan grunden være forurenet, hvorfor der skal tages en jordprøve. Hvis du lader os klare din bortkørsel af jord, så sørger vi naturligvis for alt papirarbejdet i forbindelse med prøvetagning. Endvidere sørger vi for at deponere både ren og forurenet jord korrekt og i henhold til gældende lovgivning.

Meget mere end sten og grus

Vi kan meget mere end at rådgive og leverer råstoffer. Hos Poul Schou kan du leje mange forskellige størrelser af affaldscontainere som vi selvfølgelig kommer og tømmer når det passer Jer. 

Kontakt os for at høre mere om affaldsløsninger. 

Har du brug for hjælp? – Lad os ringe dig op

Kontaktform