Levering af affaldscontainere og råstoffer

Leje af containere

Vi udlejer containere til både private og erhverv, om den skal
stå hjemme i haven eller på byggepladsen, så klarer vi den

Indhent tilbudBestil tømning

Vores udvalg af affaldscontainere

Med vores store udvalg af containere, er vi i stand til at løse alle slags affaldsopgaver lige fra affaldscontainere til byggepladser eller private affaldscontainere. Større affaldsopgaver vil ofte kræve forskellige containertyper, idet opsamling og håndtering af affaldet skal foregå så nemt og effektivt som muligt. Sorteringen af affaldet er også en stor opgave, med vores affaldscontainere kan det blive lidt nemmere. Om du skal bruge en minicontainer til privaten eller en stor maxicontainer eller en vippecontainer, så hælper vi dig. Du kan læse mere om de gældende bestemmelser for affaldssortering her.

Når du lejer en container hos os, sikrer vi også at du får rådgivning omkring hvilken container der er det rigtige valg for dig, så du udnytter containerens fulde potentiale. Det er vores fornemmeste opgave, at sørger for at du får dit behov dækket allerede fra første dag, så vi skal nok finde den rette kombination af containere til dit behov, i Odense og på Fyn. Kontakt os for at høre mere om udlejning af affaldscontainere.

Er du interesseret i at købe en skibscontainer, så kan vi også klare det. Du kan tage kontakt til Pernille der sidder i vores afdeling for salg af skibscontainere lige her

Se mere om de forskellige containere

Minicontainer til affald

Minicontainer

Minicontaineren er vores mindste affaldscontainer. Den er velegnet til både virksomheder og institutioner med mindre affaldsmængder.
Minicontaineren er forsynet med 4 hjul, hvilket gør, at den nemt flyttes rundt.

Minicontainer til affald

Vippecontainer

En vippecontainer er forsynet med holdbare plastlåger i både front og sider, for at sikre let håndtering og adgang ved indkast af affald. Containeren leveres desuden med lås og i flere størrelser, så adgangen nem og sikker.

Minicontainer til affald

Maxicontainer

Containerens størrelse bliver bestemt af typens affald, og den fås både som lukket eller åben, hvor den lukkede kan leveres med lås og nøgle. Denne er velegnet til store mængder af affald som opstår f.eks. på en byggeplads. 

rumdelt 20 m3 fra siden

Rumdelt container

Den rumdelte container er særligt velegnet til to forskellige typer af affald, der ikke må komme i kontakt med hinanden, på den måde er det nemmere at sortere affaldet. Denne container fås både som åben eller lukket.

Affaldshåndtering 

 

Korrekt affaldshåndtering er altid producentens, kundens, ansvar. Men som transportør og indsamler lader vi dig ikke i stikken. Vores ambition er, via fortsat uddannelse af medarbejdere og chauffører, herunder indsamleruddannelsen som er lovkrav fra Miljøstyrelsen, at holde os orienteret om gældende lovgivning, udvikling og ændring hos vores kunder og samarbejdspartnere. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvordan du sorterer dit affald. 

Containere ved Korsløkken

Har du brug for hjælp? – Lad os ringe dig op

Kontaktform