Om os

Schou Miljø

Leje af containere og affaldshåndtering

Affald og affaldshåndtering kan være et uoverskueligt projekt, og vi vil gerne hjælpe med at gøre hele processen nemmere. Vi har gennem mange år, håndteret affald i Odense og omegn, med stor succes. Vi kan både rådgive og vejlede vores kunder i miljørigtig affaldssortering og håndtering af affald generelt. Vi bortskaffer affald, på en ansvarlig måde, og på en måde, så det mindst muligt belaster din økonomi og vores fælles miljø. Hos os kan du leje alt fra minicontainere og vippecontainere til store rumdelte containere, du kan se vores udvalg af containere til affald her.

Udover at leje containere til både private og erhverv, beskæftiger vi os også med både levering og afhentning af råstoffer som fx grus og sten til dit byggeprojekt. Vi fælder desuden også træer fra toppen og ned med vores mortorsavsklo, og kan selv tage alt affaldet med bagefter så du slipper for oprydningsarbejdet.

Med vores nyeste koncept, sækken.dk, får du nemt afhentet affald og leveret råmaterialer i sække på lokationer, hvor pladsen er trang.

Din sparringspartner

Vores ansatte er altid opdateret på den gældende lovgivning på området og rådgiver dig gerne i korrekt affaldssortering eller andre affaldsrelaterede emner.

Det er vores mål at være dit foretrukne valg i forbindelse med affaldshåndtering, så tøv ikke med at tage kontakt til os.