Levering af affaldscontainere og råstoffer

Minicontainer

Den fleksible container på fire hjul, praktisk og nem
at manøvrere rundt med, også når den er fyldt

Indhent tilbudBestil tømning

Firmaets mindste container

Minicontaineren er vores mindste affaldscontainer. Den er velegnet til både virksomheder og institutioner med mindre affaldsmængder. Vi leverer minicontainere til både småt brændbart, pap, papir, plastfolie og deponi. Opdelt kan pap, papir og plastfolie genanvendes, og minicontaineren er derfor en meget miljørigtig løsning.

Minicontaineren er forsynet med 4 hjul, hvilket gør, at den nemt flyttes rundt, hvor du har brug for den, ligesom den også nemt tages med indenfor.

Minicontaineren måler 780 mm i længden, 1260 mm i bredden og 1360 mm i højden og kan indeholde op til 800 liter, hvilket gør den til en praktisk og enkel løsning. Har du behov for en lidt større mulighed, men synes godt om de øvrige egenskaber, der følger med minicontaineren, tilbyder vi også en minicontainer i 1000 liter. Minicontainere kan leveres med lås, for at sikre adgang til containeren.

Ved tilkald tømmer vi ofte containeren samme dag eller senest den efterfølgende hverdag. Minicontaineren er derfor også en meget fleksibel løsning for dig.

Minicontainer til affald

Se resten af vores containerudvalg

Minicontainer til affald

Vippecontainer

En vippecontainer er forsynet med holdbare plastlåger i både front og sider, for at sikre let håndtering og adgang ved indkast af affald. Containeren leveres desuden med lås og i flere størrelser, så adgangen nem og sikker.

rumdelt 20 m3 fra siden

Rumdelt

Den rumdelte container er særligt velegnet til to forskellige typer af affald, der ikke må komme i kontakt med hinanden, på den måde er det nemmere at sortere affaldet. Denne container fås både som åben eller lukket.

Minicontainer til affald

Maxicontainer

Containerens størrelse bliver bestemt af typens affald, og den fås både som lukket eller åben, hvor den lukkede kan leveres med lås og nøgle. Denne er velegnet til store mængder af affald som opstår f.eks. på en byggeplads.