Levering af affaldscontainere og råstoffer

Træfældning på Fyn

Vælg den sikre løsning når dit træ skal fældes, vi fælder træet
fra toppen og ned med motorsavsklo monteret på kranen

Indhent tilbudBestil tømning

Fældning af træer for private og erhverv

Har du et træ der på den ene eller den anden måde er i vejen? Så vil vi gerne hjælpe dig. Vi leverer en sikker og effektiv løsning til fældning af træer. Med vores motorsasklo, kan vi på afstand fælde træet fra toppen og ned, uden at nogen skal op og klatre. På den måde er sikkerheden i top, og vi udsætter hverken dig eller vores ansatte for unødvendig fare. Der er stort set ikke den opgave vi ikke kan løse, om dit træ er i vejen, for stort eller dødt, så klarer vi den.
Vores motorsavsklo er monteret på kranen, der rækker hele 14 1/2 meter fra midten af lastbilen, så vi kan komme til de fleste steder også tæt på bygninger eller lignende. Netop derfor er den velegnet til opgaver, hvor det ikke er nemt at komme til.

Når vi fælder dit træ har vi ikke behov for megen plads, siden vi fælder træet oppefra, skal der ikke være plads til en falende træstamme. Vi skærer træet ned i bider og lægger dem løbende i ladet på lastbilen, så de heller ikke ligger i vejen. Har du behov for at selv at gemme det det overskydende træ? Så lader vi de gerne ligge dig, og vi rådgiver dig også gerne om korrekt genanvendelse af træaffaldet, hvis det er nødvendigt.

Vi har udstyret i orden når det kommer til træfældning

Foruden vores motorsavsklo, har vi gode samarbejdsaftaler i orden. Vi sørger for at medbringe motorsav, stubfræser eller topkapper, hvis der er behov for det. Vi kan tage alt affaldet med til genanvendelse, eller vi kan lade det ligge hos dig, hvis du ønsker det. Vi sørger også for diverse godkendelser, hvis området er lidt upraktisk i forhold til den kollektive trafik.
Har du behov for sparring omkring din opgave, kan du altid kontakte os for råd og vejleding.
Ring til os på 66 16 33 88 og få et uforpligtende tilbud på en træfældning.

Har du brug for hjælp? – Lad os ringe dig op

Kontaktform