Levering af affaldscontainere og råstoffer

Rumdelt container

Den er både praktisk og overskuelig, med sine to rum
er der plads til forskellie typer af affald

Indhent tilbudBestil tømning

Den effektive sortering

Hos Poul Schou leverer, udlejer og tømmer vi rumdelte containere, der er særligt velegnet til sortering af affald under trange forhold. Containeren er delt på midten og giver derved mulighed for at bortskaffe forskelligt affald, men kun opbevare én container. Ideelt til de små byggepladser, eller andre steder hvor pladsen er lille.

Den rumdelte container er samtidig velegnet til at levere 2 forskellige typer grus og sten uden at detbliver blandet sammen.
Den findes i størrelserne 9, 12 og 20 m3, og fås desuden som lukket container.

rumdelt 20 m3 fra siden

Se resten af vores containerudvalg

Minicontainer til affald

Minicontainer

Minicontaineren er vores mindste affaldscontainer. Den er velegnet til både virksomheder og institutioner med mindre affaldsmængder. Minicontaineren er forsynet med 4 hjul, hvilket gør, at den nemt flyttes rundt.

rumdelt 20 m3 fra siden

Maxicontainer

Containerens størrelse bliver bestemt af typens affald, og den fås både som lukket eller åben, hvor den lukkede kan leveres med lås og nøgle. Denne er velegnet til store mængder af affald som opstår f.eks. på en byggeplads. 

Minicontainer til affald

Vippecontainer

En vippecontainer er forsynet med holdbare plastlåger i både front og sider, for at sikre let håndtering og adgang ved indkast af affald. Containeren leveres desuden med lås og i flere størrelser, så adgangen nem og sikker.

Har du brug for hjælp? – Lad os ringe dig op

Kontaktform